top of page
Rad Crop traktor

Hej!

Vi hoppas att ni har haft en skön sommar och att ni är redo för en ny auktionssäsong med Sajab Auktioner. Vi vill dela med oss av spännande nyheter som kommer att forma vår framtid och göra auktionsupplevelsen ännu bättre för dig som kund.


Det senaste året har varit en fantastisk resa för oss. Vi har haft en stark tillväxt och nya möjligheter har öppnat upp för flera affärsområden vilket i sin tur har gett ökad kundtillströmning och därmed ökade krav.

Vi är oerhört glada över det förtroende ni har visat oss och för att säkerställa detta har vi nu följande nyheter att presentera.

Sajab Lantbruk och Sajab Vintage kommer att delas upp i två olika verksamheter vilket innebär följande:


Sajab Vintage kommer från augusti -23 finnas på Auctionet, ett modernt auktionssystem som riktar sig mot en internationell marknad. Detta ger oss möjlighet till fortsatt expansion och samtidigt ge dig som är intresserad av Vintage & Classic en ännu bättre upplevelse och service. Bland annat integreras varje objekt med en komplett fraktlösning. Alla köpare måste på nytt registrera ett konto vilket enkelt görs via sajab.se. Vi har även gjort flera nyanställningar. Vårt team blir starkare och mer kompetent, och det kommer att märkas ide tjänster vi erbjuder dig.


Sajab Lantbruk kommer från augusti -23 att hålla sina auktioner i ett nytt modernt auktionssystem med en hel del nyheter. Alla köpare måste på nytt registrera ett konto vilket enkelt görs via sajab.se. Sajab Lantbruk befinner sig även mitt i en generationsväxling där Stig-Arne Johansson kommer att trappa ner sitt engagemang efter många år i branschen. Detta ger oss möjlighet att se tillbaka på vår historia med stolthet
och erfarenhet men även blicka framåt.


Vi vill betona att dessa förändringar är drivna av vår önskan att ge dig som kund en ännu bättre upplevelse. Vi är fast beslutna att med kunden i centrum genomföra auktioner med service, passion och kompetens.


Auktioner med större engagemang helt enkelt!
Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

bottom of page