top of page

Om SAJAB

Välkommen till Sajab - Din destination för spännande lantbruks- och veteranfordonsauktioner!

Vi är stolta över att vara din destination för två spännande världar - lantbruksauktioner och veteranfordonsauktioner. På Sajab har vi skapat en speciell plattform där lantbrukare, samlare och entusiaster kan samlas för att upptäcka unika objekt, hitta rariteter och delta i spännande budstrider.

Vår passion

På Sajab brinner vi för lantbruks- och fordonsvärlden. Vårt team består av kunniga experter med djup erfarenhet och förståelse för lantbruksmaskiner och veteranfordon och värderingar. Vi delar en gemensam passion för dessa områden och arbetar ständigt för att erbjuda auktioner som är informativa, spännande och minnesvärda.

Lantbruksauktioner
För lantbruksentusiaster är våra auktioner en guldgruva av möjligheter. Vi erbjuder allt från traktorer, skördetröskor och redskap till reservdelar och tillbehör. Oavsett om du är jordbrukare eller samlare, har våra lantbruksauktioner något unikt för dig. Vårt mål är att underlätta för både säljare och köpare att mötas och göra affärer på ett smidigt och tryggt sätt.

 

Veteranfordonsauktioner

För samlare och entusiaster av veteranfordon är våra auktioner en resa tillbaka i tiden. Vi erbjuder en imponerande samling av klassiska bilar, motorcyklar, lastbilar, och andra fordon som bär på historien av tidigare generationers fordonskultur. Vårt dedikerade team av veteranfordonskännare ser till att varje fordon som når vår auktionsplattform är noga granskat och autentiserat.

 

Tryggare auktionsmiljö
Vi sätter vi en ära i att skapa en auktionsmiljö där budgivare kan känna sig välkomna och engagerade. Vi värdesätter våra kunders förtroende och arbetar hårt för att skapa en smidig budprocess, där öppenhet och ärlighet är i centrum. Med vår expertis och engagemang för branschen strävar vi efter att erbjuda en auktionsupplevelse som är både tillfredsställande och givande för alla inblandade.

Tillsammans

Vår auktionsverksamhet har blivit en gemenskap där lantbruksentusiaster och veteranfordonsälskare möts för att dela sin kärlek till branschen. Vi är stolta över att ha byggt ett nätverk av likasinnade individer som delar våra värderingar och passion. Tillsammans skapar vi minnesvärda stunder och upplevelser som stärker banden mellan människor och kulturarv.

 

Välkommen till Sajab - där lantbruket möter fordonsnostalgin i en spännande auktionsresa!

CS_SAJAB_20mars_2023-53.jpg
Rad Crop traktor
bottom of page