Söker du kredit?
Du behöver ej söka kundkort för nätauktioner,vid nätauktioner är det omgående betalning innan hämtning, där loggar man in på respektive auktion fyller i under mina sidor ,följ instuktion vid nätauktionen.Ska du finansera köpet du gjort på nätauktion ,bör du kontakta bank så dom är förberedda att det ska betalas omgående( vi finanserar ej men kontakta sajab om du tänker finansera maskiner vid någon nätauktion 0730 291659 )

Behöver du kredit till våra auktioner är ni välkomna att kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan, alla fyller i blanketten. Även om er bank mejlar kreditintyg så vill vi ha dessa uppgifter först, detta för att vi ska få namn, adress och mobilnr till er.

Det kommer att göras en kreditupplysning på ert företag och sedan skickas ett kundkort ut till er via posten. SAJAB AUKTIONER AB anlitar MH Redovisning för kreditansökan samt fakturering. Kredit beviljas från 50000 kronor upp till 300000 kronor. Önskas högre kredit än 300000 kr behöver vi ett kreditintyg från er bank. Detta kreditintyg skall innehålla, namn, org-nr/ persnr samt det kreditbelopp ni vill ansöka om.

Detta kreditintyg från er bank skall mejlas till sajab@mhredovisningsbyra.se  

I vissa fall kan det behövas kreditintyg för belopp under 50000 kronor.Vi ger inte kredit under 50 000 kr,behövs det inte denna auktion så kanske nästa, I dessa fall kommer vi att kontakta er. Ert kreditbelopp är knutet till det kundkort ni får ut och gäller tillsvidare. Ni behöver bara kontakta oss om ni vill höja krediten då ringer ni 070 3478700


Välkommen hälsar SAJAB AUKTIONER AB.

Ansök om kredit via formuläret

  • OBS. Endast mobilnummer, inga hemtelefonnr

Hantering av personuppgifter
Personuppgiftslagen ersätts av dataskyddsförordningen.
I enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) informerar vi om att de uppgifter som du lämnar via våra webbformulär kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att din kundrelation med SAJAB skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande din förfrågan/anmälan av objekt m.m.
Enligt lagen har du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om dig som finns registrerade hos SAJAB. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter.
Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av våra webbformulär.
När du i samband med din kontakt med oss via våra webbformulär lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar du samtycke enligt dataskyddsförordningen.